Velikonočno sporočilo 2017

Sprejmite se v svoji notranji samopodobi in zunanja samopodoba sledi vašim notranjim usmeritvam. Pokaže vam pravo pot, ko ste v stiski, osvobaja vas vseh starih bremen, ko se sprejmete, predate napuh v svetlobo in sledite svojemu srcu. Odpuščajte, a ne za vsako ceno, saj odpuščanje je Božji dar in komur je položen v zibelko, nima nikoli težav s samim seboj. Ostali se morate naučiti odpuščati, najprej sebi, potem bližnjim in na koncu vsem ostalim.

Odpuščanje ni lahka pot. Breme zamer je včasih pretežko in ne znajdete se v konfliktih situacijah, saj interesi včasih prevladajo nad srcem in izbirate težje poti. Lažja pot je odpustiti sebi, se sprejeti, sprejeti posledice in odgovornost za nastalo škodo, se opravičiti in iti naprej neobremenjeni z napuhom in egom.

Ego vas spaja z vašimi nasprotji in vam kaže poti nasprotne od idealnih. A če premagate svoj ego na osnovi svoje ljubezni, vam je z rožicami postlano, tako v prijateljskih kot partnerskih odnosih.

Ravno odnosi so tisto, kar vas krepi iz dneva v dan. Dajte na prvo mesto razrešitev nesporazumov in napačnih dojemanj. Uredite najprej odnos do sebe, nato do vseh bližnjih. Odnosi vas približujejo ali oddaljujejo od vaše notranje samopodobe, ki je skupek vseh vaših dejanj do sedaj in vas identificirajo kot Božje bitje ali kot bitje polno nasprotij, tako do sebe kot bližnjih. Bližnji vam lahko stojijo ob strani, ko začutijo vašo podporo in vašo pravilno usmerjenost.

Kadar zaidete na stran pota se vam pravičnost tega sveta izmika, saj vsakdo dobi kar mu pripada. Če ne takoj pa v bližnji prihodnosti. Čas izravnave vesolja je stalno prisoten in lovi vsako priložnost za izravnavo slabih in dobrih del. Lovi nasprotja v breme resnici in pokaže pravo pot vsakomur, ki se je pripravljen sprejeti, delati na sebi, odpuščati in najti mir v sebi kot popotnico na višje nivoje zavedanja in samozavedanja.

Samozavedanje je pot vase na osnovi iskrenosti in na osnovi vseh resnic, ki ste jih sprejeli ali ustvarili v sebi. Resnica je temeljna pot samospoštovanja, samosprejemanja, kakor tudi odpuščanja, ki je v teh dneh še posebej aktualno, saj Božja podpora je dana vsakomur, ki je pripravljen priznati lastne napake, se soočiti z njimi, kakor tudi posledicami in iti pot na višjo raven zavedanja življenja, kakor tudi medsebojnih in partnerskih odnosov.

Pozdravljamo vas Vaš brat Jezus, Parvati, Buda, Kristus, Krišna. Bodite v miru. V sebi najdite tiste vrednote, ki si jih želite v svojih bližnjih, predajte jim jih in našli boste srečo tako v sebi kot v popolnosti človeštva, kakor tudi v popolnosti vesolja, ki se vam odmika samo, če ne verjamete vase, ne sledite svojemu srcu in ne najdete miru v sebi tudi, ko je že čas za to.

Sandi Dolinar