Kako si lahko spletno stran Meditacija Sandi naložim na svoj telefon kot aplikacijo?

Da bi pridobili ikono aplikacije Meditacija Sandi na svojem telefonu, v iskalnik vpišite www.meditacija-sandi.com, v kolikor boste dostopali preko katerega od socialnih omrežij ta možnost ne deluje.

Uporabniki Android sistemov kliknite meni (ikona s tremi vodoravnimi črtami spodaj desno), nato kliknite »Dodaj stran na« ter izberite »Domači zaslon«.

Uporabniki iOS sistemov kliknite na srednjo ikono v brskalniku (kvadrat s puščico), podrsajte navzdol in izberite »Add to Home Screen« ter potrdite.

Zakaj je Sandijeva meditacija na daljavo dobra zame?

Meditacija vam lahko s pomočjo duhovnih energij pomaga pri vaši umirjenosti, doseganju stika s seboj, odpira pot do notranjega miru, prečisti vašo energijo in jo dvigne na višjo raven ter tako vam pomaga pri soočanju z vsakodnevnimi izzivi. Z duhovno pomočjo dobi življenje višji smisel, lažje ga razumemo in se sprejmemo ter zaznamo kaj je za nas dobro in kaj ne. Pomagajo nam pri potrebnih spremembah na sebi, ki so bistvene, da se razvijamo in rastemo v skladu z načrtom naše duše.

Kako poteka meditacija na daljavo?

Meditirate lahko kjerkoli in kadarkoli vam to ustreza. Optimalno je, da se sezujete ter snamete očala in nakit, ki bi lahko oviral pretok energije preko čaker. Roke dajte na stegna in dlani obrnite navzgor. Potrudite se, da se čim bolj umirite in sprostite. Predvajajte posnetek ter se ob poslušanju prepustite, da vam duhovne energije pomagajo, vas prečistijo in vam dajo vse, kar potrebujete. Duhovne energije se aktivirajo, ko pričnete s predvajanjem posnetka, ter prenehajo takrat, ko se posnetek zaključi.

Kako predvajam meditacijo?

Po nakupu paketa meditacij lahko izbirate med različnimi vrstami meditacij, znotraj paketa lahko izberete sproti vsakič tisto, ki bi jo takrat želeli. Meditacija v tišini, vodena meditacija, vodena meditacija v naravi ter meditacije za temelje Ljubezen, Radost, Svetloba ter Čistost. Na svojem profilu kliknite gumb »Predvajaj meditacijo«, nato pa izberite želeno meditacijo. Zamižite in se prepustite vodstvu duhovnih energij.

Kje lahko kupim paket meditacij?

Na spletni strani www.meditacija-sandi.com lahko najdete tri različne pakete, ki se razlikujejo zgolj v številu meditacij in ceni paketa. Ko izberete paket, se vam prikaže košarica. V košarici povečate ali zmanjšate število paketov meditacij ter nato zaključite nakup.

Ali moram ustvariti svoj profil?

Za dostop do svojih meditacij je potrebno ob prvem nakupu ustvariti profil. Ko izberete paket, boste preusmerjeni v košarico, kjer ob zaključku nakupa vpišete svoje podatke ter tako ustvarite svoj profil.

Zaključil/a sem nakup meditacij, ampak ne najdem svojih meditacij.

Preverite ali ste prijavljeni s svojim profilom. To storite tako, da kliknete na zavihek »Moj profil« ter vpišete svoj e-mail naslov in geslo, ki ste ga ustvarili ob prvem nakupu meditacij. Nato se vam prikaže »Moj profil« kjer kliknete na »MOJE MEDITACIJE«. Ko želite meditirati, kliknite »Predvajaj meditacije« ter nato izberite meditacijo, ki jo želite.