Pravno obvestilo

 1. Splošno Dobrodošli na spletni strani Meditacija Sandi (v nadaljevanju “spletna stran”). Z uporabo te spletne strani se strinjate z naslednjimi pogoji uporabe. Če se s pogoji ne strinjate, prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani.
 2. Imetnik spletne strani:
  Ime podjetja: QMI d.o.o.
  Naslov podjetja: Grintovška ulica 36, 4000 Kranj
  Matična številka: 8165254000
  Davčna številka: 84312947
  E-poštni naslov: meditacija.sandi@gmail.com
 3. Varstvo osebnih podatkov QMI d.o.o. se zavezuje, da bo osebne podatke, ki jih uporabniki posredujejo prek spletne strani, varovalo v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o obdelavi osebnih podatkov so na voljo v naši Politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani.
 4. Avtorske pravice Vsebine na spletni strani, vključno z besedili, slikami, grafiko, logotipi, ikoničnimi gumbi, zvoki, video posnetki in programsko opremo, so last QMI d.o.o. ali njegovih vsebinskih dobaviteljev in so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi zakoni o intelektualni lastnini. Brez pisnega dovoljenja QMI d.o.o. je prepovedana reprodukcija, distribucija, prikazovanje, spreminjanje ali uporaba katerekoli vsebine za komercialne ali javne namene.
 5. Omejitev odgovornosti QMI d.o.o. se trudi zagotavljati točne in posodobljene informacije na svoji spletni strani, vendar ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, netočnosti ali opustitve v vsebini. Uporaba informacij in vsebin s spletne strani je na lastno odgovornost uporabnika. QMI d.o.o. ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te.
 6. Povezave do drugih spletnih strani Spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom QMI d.o.o.. QMI d.o.o. ne odgovarja za vsebino, pravilnost ali funkcionalnost teh spletnih strani. Povezave so na voljo zgolj kot priročnost za uporabnike in ne pomenijo odobritve ali priporočila s strani QMI d.o.o..
 7. Spremembe pogojev QMI d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali dopolni te pogoje uporabe. Spremembe začnejo veljati z objavo na spletni strani. Nadaljnja uporaba spletne strani po objavi sprememb pomeni, da se strinjate s spremembami.
 8. Pristojnost in veljavna zakonodaja Za te pogoje uporabe in za morebitne spore v zvezi z uporabo spletne strani se uporablja pravo Republike Slovenije. Za reševanje sporov so pristojna sodišča v Republiki Sloveniji.

Za vsa vprašanja v zvezi s temi pogoji uporabe nas lahko kontaktirate na meditacija.sandi@gmail.com.

Datum zadnje posodobitve: 22.6.2024

QMI d.o.o.
Grintovška ulica 36, 4000 Kranj

 

 

Pogoji uporabe

 1. Splošno

Ti pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti uporabnikov (v nadaljevanju “uporabniki”) spletne strani QMI d.o.o. (v nadaljevanju “spletna stran”). Z uporabo spletne strani se uporabniki strinjajo s temi pogoji uporabe. Če se s pogoji ne strinjate, prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani.

 1. Uporaba spletne strani

Spletna stran je namenjena osebni in nekomercialni uporabi. Uporabniki smejo spletno stran in njene vsebine uporabljati le v skladu s temi pogoji uporabe, veljavno zakonodajo in dobrimi poslovnimi praksami. Prepovedana je kakršna koli uporaba, ki bi lahko škodila spletni strani, njenim vsebinam ali ugledu QMI d.o.o..

 1. Uporabniški računi

Za dostop do določenih vsebin ali storitev na spletni strani je lahko potrebno ustvariti uporabniški račun. Uporabniki so odgovorni za varovanje svojih prijavnih podatkov in za vse aktivnosti, ki se izvajajo pod njihovim računom. QMI d.o.o. si pridržuje pravico, da začasno ali trajno onemogoči dostop do uporabniškega računa v primeru kršitve teh pogojev uporabe.

 1. Prepovedane dejavnosti

Uporabniki se zavezujejo, da spletne strani ne bodo uporabljali za:

 • Pošiljanje neželenih sporočil (spam),
 • Pridobivanje ali zbiranje osebnih podatkov drugih uporabnikov brez njihovega soglasja,
 • Objavljanje vsebin, ki so nezakonite, škodljive, grozilne, žaljive, obrekovalne, vulgarne, opolzke ali drugače neprimerne,
 • Poseganje v delovanje spletne strani ali poskus nepooblaščenega dostopa do katerega koli dela spletne strani ali povezanih sistemov.
 1. Izključitev odgovornosti

Spletna stran in vse njene vsebine so na voljo “takšne, kot so”, brez kakršnih koli jamstev, bodisi izrecnih ali implicitnih. QMI ne jamči za točnost, popolnost ali zanesljivost vsebin na spletni strani in ne prevzema odgovornosti za morebitne škode, ki bi izhajale iz uporabe spletne strani.

 1. Spremembe spletne strani

QMI d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali ukine katerikoli del spletne strani, vključno z vsebinami, storitvami ali razpoložljivostjo. QMI d.o.o. ne odgovarja za morebitne posledice takih sprememb ali ukinitev.

 1. Spremembe pogojev uporabe

QMI d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te pogoje uporabe. Spremenjeni pogoji bodo objavljeni na spletni strani, spremembe pa začnejo veljati z objavo. Uporaba spletne strani po objavi sprememb pomeni, da se uporabniki strinjajo z njimi.

 1. Veljavna zakonodaja in pristojnost

Ti pogoji uporabe so sestavljeni v skladu z zakonodajo Republike Slovenije. Za vse morebitne spore v zvezi s temi pogoji uporabe ali uporabo spletne strani so pristojna sodišča v Republiki Sloveniji.

Za vsa vprašanja ali morebitne kršitve teh pogojev uporabe nas lahko kontaktirate na meditacija.sandi@gmail.com.

Datum zadnje posodobitve: 22.6.2024

QMI d.o.o.
Grintovška ulica 36, 4000 Kranj