Notranji mir je pot do večnosti

Sprejmite vse posledice svojih napak in jih dajte v ozaveščanje svojega poslanstva.

Notranja moč pojenja, če delate proti sebi, se ne odpirate Božji ljubezni in ne greste pravo pot. Naučite se postaviti zase in najdite mir v vsemu, kar vas razveseljuje in vam kaže prave poti naprej.

Prava pot je, ko poslušate svoje srce in svojo intuicijo. Intuicija kaže pravo pot, ko ste v stiku s seboj, se znate postaviti zase in najdete pot v razveseljevanju bližnjih.

Če ste samotarji se izolirate od celote. Popolnost ni več popolnost, ampak se iščete po delčkih in se nikamor nič ne premakne.

Hitro morate iti naprej, da dvigate vibracijo nad okolico in pripomorete k javnem dobrem. Samozavest vam služi le, ko se prepoznate kot Božje bitje polno ljubezni in popolnosti. Ne odnehajte, če ne gre vse tako, kot si želite. Začetne napake vas še ojačajo, če si cilj želite globoko v srcu.

Notranja moč usiha, če cilji in poti niso usmerjeni eden v drugega. Notranja moč se tudi umika, ko ne verjamete vase in v svoje sposobnosti.

Prepustite se obličju Božje podobe in zaznamujte svojo prisotnost z notranjo močjo in potjo ljubezni.

Kdor se sprejme je že na poti samospoznanja, notranje moči in uvida v svojo prihodnost. Prihajajo boljši časi, ki jih zaznamuje duhovno delovanje vsakega posameznika.

Ko se nekdo dvigne nad okove svojega razmišljanja, je že zmagovalec poti do svoje popolnosti. Popolnost je, ko sprejmete sebe in svojo okolico. Okolica vas postavlja na prave poti, ko se nehate upirati razvoju človeštva in delate v javno dobro.

Javno dobro prihaja v ospredje, ko ne delate le zase, ampak mislite na celoto, na blagor vsakega posameznika in splošno blaginjo.

Naučite se učiti iz svojih napak, najdite simbiozo in moč vedno, kadar je to potrebno. To pa je, ko se potegnete ven iz svojih vzorcev in poslušate srce. Srce je popotnica na višje nivoje zavedanja vsakega posameznika.

Tam blizu je jedro Božje popolnosti, je pot naprej, v vnebovzetje medosebnih odnosov in javno dobro skozi Božjo pravičnost, ki vam kaže pot naprej v novo ero vsemogočnosti in popolnosti. Ne se zaustavljati, samo naprej po Božji pravičnosti in duhovna podpora vam kaže pot spreobrnjenja.

Nobene potuhe ne potrebujete, ko si znate izboriti kar vam pripada in kar je dobro za vse posameznike.

Skupna pot Božjega jedra se umika popolnosti v vsakem posamezniku, ko se le ta zna postaviti zase in najde notranji mir v odpuščanju. Ne se upirati spremembam, ampak ustvarite kar si želite v svojem srcu.

Simbioza človeških src in misli lahko najde skupno pot prihodnosti, ko ne delate le zase, ampak se odpirate vsesplošni blaginji. Le ta pa je mogoča, ko vzljubite, tako sebe kot druge, in date sožitje na prvo mesto sodelovanja in ljubezni.

Ljubezen vas postavlja na prvo mesto, če se spoštujete in najdete mir v simbiozi in uspehih drugih.

Ko se veselite uspehov drugih, je to pot v blaginjo skupnosti. Ko se imate radi, se sprejemate in najdete notranji mir, takrat pride na vrsto Božja pomoč, ki vam daje nadčloveške sposobnosti in vse, kar si želite v svojem srcu.

Želje so pomembne, saj z njimi nakazujete svojo prihodnost, potrebe in usmeritve.

Ne čakajte na druge, pojdite naprej in ustvarjajte boljšo prihodnost. Aristotel, Nikola Tesla in Nostradamus.

Sandi Dolinar, 4.7.2023