Samozavest, 2.del

Samozavest ni nekaj samoumevnega, ampak posledica dela na sebi, samosprejemanja in vsega, kar si želite v svojem srcu. To pa je, iz dneva v dan postati boljša oseba, bolj ljubljena od sebe in svoje okolice in se sprejeti v čisto vseh svojih podrobnostih. Saj kdor se ne sprejema, ne sprejema niti svoje samozavesti, niti svoje poti postati iz dneva dan boljši, večji v svoji veri vase, samosprejemanju, kakor tudi najti notranji mir v še tako stresnih situacijah.

Ne poslušajte le nasvetov drugih, ampak sledite svojemu srcu, saj blaginja partnerskih odnosov,  kakor tudi odnosa do sebe in vseh ljubljenih je popolna takrat, ko daste ljubezen do sebe na prvo mesto, si znate postaviti meje odtujevanja od družbenih norm, znate ugotoviti posledice svojih napak in jih odpravite v kratkem času in najdete pot do srca ubogih in revnih, ki ravno v teh časih postajajo še bolj osamljeni in prepuščeni samemu sebi.

Odpuščajte, a le, ko ste za to pripravljeni, saj polovičarstvo ne daje pravih rezultatov. Saj delček zamer pospravite pod preprogo, kjer se kopičijo in prej ali slej izbruhnejo v svoji najbolj nemogoči obliki. Kar ne razrešite sproti, ne pride več na dnevni red vašega ukvarjanja s tem, edinole, ko ste prisiljeni v to. Tega si pa ne želite, zato postorite danes na sebi vse, kar si želi vaše telo, popolnost delovanja vaših čustev, vaših misli, občutkov…, saj le tako se znate zazreti v svoje telo in se prepustite občutku notranje moči, ki vam veleva vse, kar je potrebno, da si uredite svoje življenje, predvsem pa sprotno odpuščanje, sprotno reševanje še najmanjših težav in postorite vse, kar je potrebno, da premaknete svet na bolje. Saj z vašimi mislimi, dejanji, čustvi vplivate na kolektivno zavest človeštva, torej skupno energijo, ki jo ustvarjate vsi prebivalci vašega prelepega planeta, ki ga hote ali nehote uničujete iz dneva v dan.

Zato postorite tudi vse, kar je potrebno, da ohranite naravo vsaj tako kot je. Če vsak dan zasadite seme upanja v svoje srce in najdete pot do src bližnjih s potrpežljivostjo, nežnostjo, umirjenostjo, bo tudi vaš napuh umirjen,  lakomnost bo popustila in lažje bo živeti vsem. Predvsem pa tudi naravi in živalim, ki iz dneva v dan trpijo neznosne bolečine izživljanja posameznikov, ki jih je treba zaustaviti, saj trpljenje nikomur ne koristi, a vsak slab vzor odpira vrata novim zločinom človeštva nad vsemi živimi bitji.

Duhovni svet stremi k vaši popolnosti in vam jo izroča po delčkih, a le toliko, kot ste jo pripravljeni sprejeti in si jo zaslužite.

Ni samoumevno, da dobite kar si želite, saj svet bo boljši le, ko se za vsako stvar potrudite, ste hvaležni in znate postaviti meje oz. razliko med tem, kar si želite in kar zares potrebujete.

Včasih se vam zdi, da zaostajate za drugimi, če nečesa ne kupite, a resnica je drugačna. Kar nosite v svojem srcu, je zlata vredno, velikokrat je to edino, kar šteje.

A resnica nas osvobaja šele, ko ste jo pripravljeni sprejeti, ko jo nosite v svojem srcu, in ko ste ji pripravljeni slediti. Le resnica vas nikoli ne izda in prepusti naključju, saj vas osvobaja vseh bremen preteklosti, vas uči odpuščanja in vas postavlja na pravo pot vere vase, samozaupanja in samozavesti, ki edina tako najde pravo pot v notranji samopodobi in izvira iz trdnih temeljev vere vase, kakor tudi vere v prihodnost človeštva, temeljujoč na pravih temeljih, ljubezni, medsebojni pomoči, skrbi za živali in naravo, predvsem pa medsebojnega sodelovanja, saj ravno sodelovanje dopolnjuje vaše delo na sebi, samosprejemanje, odpuščanje in vse kar vas osvobaja vseh bremen preteklosti in vam kaže pot v boljši jutri.

Pozdravljamo vas Mihael, Rafael in Gabrijel in želimo si, kar si želite v tem trenutku v vašem srcu, saj edino to je za nas vodilo komu in kdaj v kakšni moči pomagati, mu ustreči v njegovih željah ter mu odpreti vse tiste poti, ki si jih želi v svojem srcu. Le simbioza vas pelje na pravo pot, pot ljubezni, vere vase in vas osvobaja vsega, česar si ne želite več v svojem srcu.

Bodite lepo, sledite sebi.

Mihael, Rafael, Gabrijel

Sandi Dolinar, 11. 8. 2017, od 21.10 do 21.32