Samozadostnost

Samospoštovanje je pot do notranjega miru, kajti potem se vedno lahko zanesemo nase in na svoje odločitve.

Sprejmite se v svoji notranji samopodobi, saj ta je temelj do prepoznavanja samega sebe vedno kadar je čas za spremembe. Spremembe so nujne, saj nas potisnejo na rob samospoznanja in prinašajo novo samopodobo, tako na fizičnem kot duhovnem nivoju.

Sedaj prehajamo v čas duhovnih sprememb. Vsaka transformacija prinaša nova spoznanja o sebi. Smo dobri taki kot smo ali moramo spremeniti svoje temelje? Temelji so bistvo vsake transformacije, saj prinašajo notranji mir tudi, če ne gre vse po načrtih. Načrti so nekaj kar nas lahko pelje tudi na kriva pota. Bolje se je prepustiti intuiciji, saj naša duša pozna pravo pot in potrebne spremembe na nas samih na poti do cilja. Sedaj se vse spreminja, vse je drugače, pot in cilj nista več ista.

Duhovna tranformacija prinaša nove poti samospoznanja, saj prava pot je le v simbiozi z dušo, ki nam usmeritve pošilja skozi naše notranje občutke. Ti pa so tisto, kar poizkusimo sprejeti in jih ne spreminjati oziroma v nedogled razmišljati ali so pravi ali je bila le domišljija. To boste začutili v svojem srcu. Potem je potreben še pogum za uresničitev. A nihče se noče spreminjati, zato sledite napotkom svoje duše, da se ne vrtite v začaranem krogu.

Pot transformacije človeštva je nekaj nujnega, saj le duhovna energija prinaša prepotrebne spremembe pri vsakem posamezniku. Kdor se noče spreminjati, so mu šteti dnevi samospoznanja in dobrega počutja, saj energija v vesolju se dviga in kdor ji ne sledi, ga povozi čas potrebnih sprememb.

Prve spremembe, ki so potrebne, je dojemanje sebe. Nismo samo fizična bitja, ampak predvsem duhovna, ko se prepustimo pomoči vesolja. Duhovni svet nas usmerja tja, kjer je naše mesto v prihodnosti, a z višjo zavestjo, ki širi pogled na življenje in pomen potrebnih sprememb.

Vibracija se dviga in nam omogoča potrebne spremembe. Začeti moramo pri temeljih. Če so ti neustrezni ali jih ni dovolj, moramo delati na sebi, da odplaknemo strahove in stare vzorce. Vzorci so pot, ko ne poslušamo sebe oziroma svojih občutkov, ampak naučene navade.

Ko se duša poveže s telesom, so nam odprta vrata duhovnega napredka. A potrebno je spustiti vse nizke vibracije preteklosti tako, da preidemo na občutke in spustimo preteklost. To storimo tako, da o njej ne razmišljamo, ampak se usmerimo v prihodnost.

Prihodnost je splet naših pričakovanj, želja in napak preteklosti. Zato razrešimo kar nas duši, da se odprejo vrata svetlobe. Svetloba označuje pot po kateri moramo iti, da smo v pravem trenutku na pravem mestu.

Seveda so odnosi, predvsem partnerski, tisti, ki nas lahko dušijo in ovirajo na poti sprememb. Zato uredite partnerske odnose. To naredite na enostaven način. Z resnico. Govorite samo resnico, bodite resnica in vse težave bodo prešle v drugo dimenzijo, dimenzijo lažjih rešitev. Včasih tudi težjih, a nova pot bo obsijana z lučkami svetlobe po ureditvi odnosov.

Samozadostnost je temelj zdravih odnosov in včasih moramo spustiti ljudi iz naše sedanjosti, da postanemo steber prihodnosti.

Prihodnost je pot navzgor, v duhovne sfere. Sprejmite spremembe kot nujne in pot duhovne podpore se bliža. Osebnostne in duhovne transformacije tako postanejo bistveno lažje. V nasprotnem primeru se bliža pot težjih preizkušenj, če se ne sinhroniziramo s seboj in novo vibracijo vesolja.

Sandi, po nareku Jezusa, Marije in Parvati, 9.4.2023