Rafael – vera vase

Zazrite se vase in najdite v sebi tiste poti, ki vas osvobajajo bremen preteklosti in vam kažejo pot svetlobe in ljubezni, ki jo lahko prepoznate le v svetlobi, ki jo ustvarjate v sebi z delom na sebi, samosprejemanjem in odpuščanjem.

Ne odpuščajte za vsako ceno, ampak ko pride trenutek resnice na dan, takrat je čas, da sprejmete odgovornost in posledice svojih dejanj, tako pravilnih kot nepravilnih. Ko ne ločite kaj je prav in kaj narobe, se zazrite v svoje srce in najdite pot miru in samosprejemanja v še tako težki situaciji.

Ni vsaka pot težka, niti ni nujno, da je lahka, a ko se znate postaviti zase na pravilen, ljubeč način so vam odprte vse tiste poti in želje, ki si jih želite v svoji notranjosti.

Ne obupajte po prvih neuspehih, ampak pojdite pogumno naprej, osvobojeni od preteklosti, bremen svojih napak, saj vsakdo prej ali slej odplača svoj dolg z dobrimi deli, samospoštovanjem in notranjim mirom, ki je posledica sprejemanja trenutne situacije kot dobre in si želi mir v svojem srcu.

Kar si želite zase, si zaželite za svoje bližnje in to bo prava pot in iztočnica za potrebne spremembe, ki jih želite vnesti v svoje življenje.

Pozdravlja vas vaš brat Rafael, ki vam prinaša svetlobo, ravnovesje in luč, ki obsije vaše prave odločitve, ko verjamete vase in se prepustite občutkom vaše duše, da vas nezavedno usmerja v kritičnih trenutkih vašega življenja.

Bodite mi lepo. Rafael

Sandi Dolinar, 23.8.2017