Moč

Moč je razpon med tem kar dajemo in tem kar prejemamo, oziroma je posledica le tega. Saj če veliko dajemo in prejemamo malo, se energija ne obnavlja. V obratnem primeru moč ni premo sorazmerna s tem, kar dajemo in ni pravega pretoka energije. Moč se ne more usidrati v našo notranjost in se porazgubi.

Prehajamo v čase, ko je moč bistvena za izgradnjo temeljev. Drevo brez korenin ne more obstati, ravno tako mi ne moremo ubraniti svojih interesov. Saj kadar so različni od večine, se izgubimo v poplavi interesov okolice in naše bistvo, dinamika naših odnosov in vse, kar nas dela drugačne od drugih, izgine. Kdor deluje individualno in ne čuti podpore okolice, težko premaga izzive vsakdanjega dne in težko najde prave cilje svoje samozavesti. Le ta nas postavlja na pot poguma in išče prave poti samorealizacije izven okvirjev večine. Če nekoga ne razumemo, še ne pomeni, da nima prav.

Individualnost je temelj napredka, saj kdor prehiteva čas, se težko uskladi z okvirji večine. A prihaja čas notranje moči, ko je individualen pristop samorazvoja edini pravi način, kadar se ne najdemo ali strinjamo s trenutnim razvojem človeštva. Ta je namenjen eliti, večina ostane izven cilja svojih želja oziroma interesov.

Zato je potrebno podpreti tiste, ki vidijo v prihodnost človeškega razvoja na osnovi ljubezni in duhovne moči. Ta pa ne pride kar sama, ampak si jo moramo izboriti. Z delom na sebi postaviti temelje kamor se lahko potem nalaga duhovna moč. Ta prihaja iz vesolja, ki mu ni vseeno kam pluje človeška barka. Potrudite se najti prave ljudi prihodnosti, jih združite na poti samozavesti, vere vase in najdite pot simbioze fizičnega in duhovnega sveta.

Duhovni svet hrepeni po vaši popolnosti in vam daje svojo po delčkih, kolikor lahko sprejmejo vaši temelji. Potrebno je začeti z odpravljanjem svojih napak, saj le te znižujejo energijo in notranjo moč. Ko premagate vzorce in se postavite izven okvirjev družbe, se lahko znajdete v maksimalni podpori duhovnega sveta, ko ugledate luč prihodnosti človeštva. Enost s samim seboj je naslednji korak notranje moči in samozavesti. Potem se lahko znajdete v tokokrogu enako mislečih, ki jih zaznate po notranji moči in veri vase.

Vera vase daje duhovne sposobnosti, ki se jih naučite pravilno uporabljati, ko zaznate mir v sebi. Tega najlažje zaznate z odpuščanjem in zaznavanjem svojih ciljev. Ko se pravilno usmerite v življenju, vam notranja moč daje vse potrebno za pot naprej.

Ko najdete enako misleče, združite svojo moč in ustvarite temelj potrebnih sprememb. Le te potrebujejo zunanjo in notranjo moč. Notranja izhaja iz vas samih, zunanja pa, ko jo prenesete v dejanja.

Skupna moč enako mislečih je predpogoj za notranje jedro Božje moči, ki vas začne podpirati, ko pogledate iz množice, premagate svoj napuh, se postavite v vrsto, ko je treba pomagati tem, ki tega še ne zmorejo sami in jih nato pravilno usmerite.

Le pravilna usmeritev obnavlja vašo moč, samozavest in vas zbližuje z bližnjimi, ki si želijo isto kot vi. Ljubezen, notranji mir in pot na osnovi pravih načel, vere vase in pravih vrednot.

Seveda ni dovolj samo govoriti, ampak se naučiti pravilno postaviti zase, si izboriti kar vam pripada in najti notranji mir po vsaki uspešno opravljeni nalogi. Potrebno je zasijati v svoji energiji, v notranjem jedru in povsod kjer se pojavimo izstopamo od okolice. Ko dovolj visoko dvignemo svojo energijo, se vaši nasprotniki oziroma nasprotniki duhovne transformacije oddaljijo od vas, saj ne prenesejo sijaja vaše visoke energije. In ko bo takih posameznikov dovolj, lahko združijo svoj sij z duhovnim svetom, ki jim stoji ob strani vedno, kadar je to potrebno.

Le združeni lahko premagate trenutne razmere, ki ne vodijo nikamor, oziroma vodijo v propad pravih načel in vsega, kar si želite.

Zato najdite pravo pot v sebi v osebni in duhovni transformaciji, ki vas pelje po poti združevanja enakega ali vsaj podobnega in duhovni svet vam pošilja vse potrebno, da se imate radi, se spoštujete, cenite svoja načela in najdete potrebne poti, da se združite s podobnimi in enakimi in zasijete z Božjo močjo, ki bo zaslepila vse nasprotnike razvoja človeštva na osnovi ljubezni, vere vase in samospoznanja.

Dolinar Sandi, 30.3. 2024