Zavest 1.del

Zavest je temelj sodelovanja med bližnjimi. Ko zaznate potrebe bližnjih, je to stopnja razvoja, ki je potrebna, da prepoznate tako sebe kot druge v simbiozi razvoja človeštva.

Človeška zavest temelji na pretakanju notranje energije, ki dokler deluje iz ega, ne zna povezovati celote družbenih potreb. Ko pa se ego izključi, začnete delovati iz ljubezni in notranjega miru, najdete pravičnost in red v celoti notranjih usmeritev.

Svet pripada vsakemu posamezniku, ki si želi poštene družbene ureditve, in ravno zavest je tista, ki vas pelje na pot prepoznavanja, kaj je družbeno dobro in koristno.

Zavest je celota, skupek vaših organov, celotnega telesa, in ko prepoznate pot duše skozi lastno ozaveščanje, duša določa pot zavesti skozi vaše notranje organe. Tako v sebi čutite celoto notranjih občutkov, ko se predate na višje nivoje zavedanja samega sebe in družbe kot celote.

Celota je nekaj, kar naj se ne deli. A vsak delček se mora prepoznati kot družbeno koristen. Šele takrat celota dobiva svoj smisel in pomen, ko se ustrezno usmerite v pridobivanje svojega znanja, skozi izkušnje in preizkušnje. Težave vodijo v popolnost, ko jih razrešite s svojim znanjem, močjo in notranjim uvidom.

Ko premagate majhne težave, ste se pripravljeni spopasti s še večjimi. Tako gre tokokrog ljubezni, spoznanja življenja samega.

Ne posedajte na lovorikah, niti se ne ustrašite začetnih težav. Kjer vam pravi vaše srce, da je vaša pot, tam je pot vaše popolnosti in vašega notranjega miru.

Vaš Kralj Salomon, Tutankamon, mati Tereza in Pozejdon

Sandi Dolinar, 31.1.2018