Božično sporočilo Jezusa in Marije – 2022

Zazrite se vase in v svoji notranjosti najdite pot simbioze med vašo uspešnostjo in neuspešnostjo. Včasih se cilji ne uresničijo, a se pokaže pot po kateri lahko gremo, da izboljšamo svoje šibke točke.

Samospoznanje je pot naših najboljših lastnosti, a jih ne odkrijemo dokler ne popravimo slabih. Samointuicija nam kaže ob samokritiki kje so šibke točke. Z delom na sebi, samosprejemanjem in odpuščanjem jih izboljšamo. Potem se nehamo ukvarjati z njimi, saj kamor usmerjamo svojo energijo, tam se kaže pot. Nato poiščite svoje najboljše lastnosti in jih usmerite v svoj samorazvoj, saj takrat ko se trudite v pravo smer, pride tudi duhovna pomoč, ki vam stoji ob strani do cilja.

Zlata nit je nov izraz za simbiozo duše in telesa saj duša pozna pot in cilj. Ko se ustvari ta simbioza, pridejo v pomoč, podporo in zaščito še višje energije, ki jim ni težko podreti kakršnekoli ovire do naših ciljev. Le verjeti moramo vase in se sprejeti. Saj ko se sprejmemo, smo vladarji svoje usode in lahko pot pokažemo tudi drugim.

Za Božični čas vam želimo veliko uspeha, samozavesti, poti vase in vse kar potrebujete, da se nam približate.

Jezus, Mojzes, Parvati, Marija, Buda.

Sandi Dolinar, 26.12.2022