Moč, upanje, pogum, ljubezen

Samozadovojstvo pomeni, da se sprejmemo, smo v stiku s seboj, cenimo in spoštujemo kar smo ustvarili iz sebe, spoštujemo svoje delo in svojo preteklost.

Sicer ni šlo vedno vse po načrtih, a ko se sprejmemo in damo sebe na prvo mesto, lahko popravimo zastarane krivice z delom na sebi, odpuščanjem, dobrimi deli in deli v javno dobro.

Javno dobro prihaja v ospredje v krizah, nesrečah, nestabilnih situacijah, … teh bo vse več, saj enotnosti v človeštvu ni. Vsak tišči na svojo stran. Dokler ni enotnosti, se kolektivna zavest ne premika v pravo smer oziroma se nikamor ne premika. Brez jasnih usmeritev človeške prihodnosti ni pravih ciljev, ni enotnosti, ni prave kolektivne zavesti. In dokler ni skupne vizije nas vleče v napačno smer, kjer prevladajo interesi manjšine, ki si želi podrediti večino.

Dokler ni miru v naših srcih, ne pričakujte nič dobrega. Vsakdo se mora šolati na svojih napakah in težavah trenutne situacije.

A v slogi je moč, ko stopimo skupaj. Ne samo v pomoči drugim v težavah, ampak tudi v usmeritvah bodočnosti človeškega razvoja. Takrat pride do močne energije v kolektivni zavesti, ki potem nakazuje potrebne spremembe.

Pot postane cilj in cilj postane pot, ko se vaša srca združijo v poti človeštva v Božji ljubezni, ki vsakemu daje moč, pogum in popolnost za potrebne spremembe. A le teh ne bo dokler se ljudje ne zedinijo v svojih pričakovanjih in potrebnih usmeritvah oziroma spremembah.

Narava nam kaže pot. A če jo iz dneva v dan uničujemo, nam ne more stati ob strani. A še ob drugih dejavnikih nas narava šola enosti in skupnosti, ki bo odprla oči še najbolj slepim.

Duhovni svet vam stoji ob strani, vas usmerja skozi vaša srca do notranjih občutkov. A dokler prevlada strah, ni simbioze duhovnega in fizičnega sveta.

Tudi živali kažejo simbiozo, a je ne opazimo zaradi zaverovanosti vase.

Stopite skupaj, naredite pot potrebnih sprememb, najdite cilje, ki si jih želite v svojem srcu in notranjih občutkih. Si želite še več težav ali pot ljubezni in sodelovanja?

Brez sodelovanja ne bo rezultatov. Vedno je potrebna kritična masa enako usmerjenih, da se stvari premaknejo z mrtve točke. Zato stopite skupaj, spodbujajte eden drugega in najdite pot v medsebojnem sodelovanju.

Potrebno je veliko moči, da najdemo pravo pot v sebi. Še več, da jo obelodanimo bližnjim in ostalim in še več za potrebno realizacijo.

A spremembe so nujne, ko pride situacija, ki nikogar več ne zadovoljuje.

Zato spustite duhovno pomoč v svoja srca. Najdite v sebi mir in svoje najmočnejše točke. Nato jih usmerite v svoje bližnje in ustvarite simbiozo svojih moči. Ko vsakdo preda svoj najmočnejši del v skupnost svojih bližnjih, nastane neskončna moč, ki jo naše duše prek notranjih jeder prenašajo v kolektivno zavest človeštva. Ko v njej prevlada svetloba, ljubezen, nesebičnost, se moč kolektivne zavesti obrne v pravo smer in daje moč celotnemu človeštvu za potrebne spremembe.

Potrudite se, duhovni svet vas bodri na poti vase v potrebne spremembe človeštva. Notranja moč izvira iz vas samih. Ne podcenjujte se, ampak verjemite vase in v svojo moč. Pomemben je vsak posameznik, zato ne podcenjujte svoje pomembnosti.

Sandi Dolinar po nareku Jezusa in Marije, 15.8. 2023