Kaj nas čaka v letu 2022? 2.del

Polno političnih pretresov, nove poti bodo izbrale tiste države, ki bodo v sebi našle pogum za novo samostojno politično pot. Ravno tako bo polno preobratov v tistih sistemih oz. področjih, kjer se nekdo ne zna postaviti na pravo pot oz. stran, saj volja ljudstva bo prej ali slej prevladala.

Prav tako se lahko nadejamo političnih karier novih obrazov, ki iščejo poti oz. moč v politiki, da se uveljavijo na tistih področjih, ki so jim sicer tuja, a želijo prepoznavnost tudi v teh krogih.

Ko nekdo počne kar mu je usojeno in v čemer je najboljši, je to prava pot za razvoj človeštva. Kadar iščemo bližnjice ali poti slave na stranpoteh, po navadi ne pride nič dobrega. Poslušajmo svoje srce in tam kot nam pravi, da je naša pot, tam iščimo srečo, drugače delamo proti sebi.

Prava pot človeštva je v simbiozi, sodelovanju in poslušanju notranjih občutkov. Le ti nas lahko privedejo na pravo pot, kadar smo v stiku s seboj, najdemo mir v delu na sebi, samosprejemanju in odpuščanju.

Saj, kdor odpusti sebi še najmanjše grehe, zna odpuščati drugim vse kar je potrebno, da zamere ne ovirajo naše poti oz. ne zameglijo našega razuma.

Sandi Dolinar, 26.12.2021