Odnosi prihodnosti

Samosprejemanje pokaže pot v notranji mir, saj ko se sprejmemo, je to pot napredka, razvoja in duhovne pomoči v vsaki situaciji. Ko se sprejmemo, postajamo to kar smo: mir, ljubezen in popolnost. Pot do tja je lahko neskončna, lahko je pa le streljaj od nas, če se sprejmemo, damo sebe na prvo mesto in svetu pokažemo svoje vrednote.

Vrednote so tisto kar nas dela drugačne od drugih, saj s samospoštovanjem pokažemo notranjo pot tudi navzven. Notranja in zunanja pot se razlikujeta toliko, kolikor se oddaljujemo od sebe. Ko smo v stiku s seboj, se odpira tudi blaginja notranjih odnosov, tako do sebe kot drugih. Saj ko smo to kar smo in svoje vrednote pokažemo navzven, tudi drugi vedo kakšni smo in kaj lahko pričakujejo od nas. Tako prihranimo večletno spoznavanje, odkrivanje naših in partnerjevih globin in lahko zelo hitro postavimo temelje medsebojnih in partnerskih odnosov.

Odnosi so jedro in temelj naših težav. Ko odkrijemo svoje pomanjkljivosti, jih damo na prvo mesto svojega delovanja. Takrat je proces partnerskih odnosov nekaj povsem drugega. Iskrenost, odprtost in pot v notranji mir postane vsakdanje opravilo. Prepustite se notranjim občutkom, da čimprej najdete pot vase, v svoje globine in odpirate čustva bližnjim na povsem enostaven način skozi samozaupanje in odpuščanje. To pa prinaša notranjo moč, samozaupanje in vero vase.

Moč je potrebna vsak dan za premagovanje vseh tekočih ovir, samozaupanje odpira tista vrata za katerimi se skriva pogum, ki v sozvočju z notranjo usmerjenostjo prinaša vero vase. Potrudite se sprejeti saj prihajajo časi, ko se bo vse odvijalo neskončno hitro, tako slabo kot dobro. A na koncu je slabo vedno tudi dobro, saj nam prinaša samozaupanje, notranjo moč in pogum, ko razrešimo vse slabe stvari.

Bodite pogumni tudi duhovno in ne ustrašite se sprememb, ki jih takoj ne razumete. Te imajo namen, da se sprejmete, vzljubite in postavite stvari v vašem življenju na pravo pot. Stranske poti vas lahko zavajajo in usmerjajo na napačno pot, zato so občutki edina prava pot vase, v svoje samosprejemanje in notranji mir.

Ljubimo vas Jezus, Mojzes, Parvati, Buda.

Poizkusite upravičiti naše zaupanje.

Sandi Dolinar, 22.12.2022