Mihael – notranja moč

Pozdravljam vas v veri vase v vašo bodočnost, da v kratkem najdete stik s seboj in svojimi bližnjimi ter svetu predate svoje najboljše lastnosti. Svet se lahko spreminja le, če vsakdo da delček svoje popolnosti in svoje najboljše lastnosti v kolektivno zavest, ki je skupna energija in prihodnost vseh zemljanov.

Bog vas ne deli na dobre in slabe, ampak želi v vsakem spodbuditi njegove najboljše lastnosti, da svet premaknete na boljše, saj bližajo se časi ljubezni in popolnosti, ko vsakdo lahko nosi svoja bremena, ustvari mir v sebi in daje svojo celovitost v še boljšo bodočnost prihajajočih rodov.

A to le, če vsakdo da svojo moč in pogum v reševanje svojih težav in konfliktne situacije spremeni v popolnost tega trenutka, ki lahko poruši podlago za nereševanje vseh vaših težav.

Kadar se zavedate svoje popolnosti oz. delčka popolnosti v svojem notranjem jedru, ki vam ga je Bog dal kot podporo in celovitost vaše notranje osebnosti, takrat lahko ta delček uporabite v svoje in človeško najvišje dobro. Prepoznate ga kot delček svoje popolnosti, ko v čistem miru prisluhnete svojemu srcu, izluščite bistvo vsakih težav in ko ne nasedate svojemu egu in napuhu, ko vas hočeta peljati na stranpota človeškega razvoja.

Poslušajte svoje srce in najdite mir v delu na sebi. Kdor prinaša mir v svoje srce z delom na sebi in samosprejemanjem, so mu odpuščene vse pretekle napake, saj kadar se učite na svojih napakah, se spremenite celovito in jih več ne ponavljate.

Sprejmite se v svoji trenutni notranji samopodobi, saj drugega nimate, kot svojo resnico. A vse premalokrat gledate nase kot na delček Božje popolnosti, ki jo nosite v sebi, saj nočete izstopati po nepotrebnem. A ko se prepoznate kot Božje bitje z Božjo iskrico v svojem srcu, so vam odprta vsa vrata napredka v še tako majhni preizkušnji, težavi in skušnjavi. Takrat lahko v sebi najdete vse svoje najboljše lastnosti, moč in pogum in lahko uredite še najmanjšo svojo težavo.

Kdor rešuje težave sproti, mu je namenjen mir v sebi, ko uredi večino svojih preteklih in sedanjih težav. Težave izvirajo iz nezmožnosti soočanja s posledicami preteklih napak. Vsakdo nerad nosi krivdo svojih bremen, a nujno se je zazreti vase in postati nekonfliktna oseba, saj le tako lahko poslušate svoje srce, ki je iztočnica za zdravo in urejeno življenje.

Ne posedajte na lovorikah, ko uredite prvo težavo, ampak s še večjo vnemo rešite še najmanjši konflikt. Svoje najtežje zadeve uredite, ko prepoznate mir v sebi, saj takrat je vaša moč že podprta z duhovno podporo, ki priteka vsak dan sproti v taki meri, kot si zaslužite.

To pa je sindrom današnjega časa, ko nihče ne verjame v svojo in popolnost celotnega planeta, dokler ne najde poti v sebi, saj notranja samopodoba vas ne loči več od zunanje, ko si želite mir v srcu in pot v najvišje dobro. Le skupno delovanje in sodelovanje lahko da potrebne rezultate celovite preobrazbe človeštva.

V slogi je moč in kolektivni duh razvoja človeštva nalaga vsakemu, da se prepozna po svojih najboljših lastnostih, kajti prihodnost človeštva vas potrebuje kot celovito osebnost.

Pot preobrazbe človeštva ni lahka. Odpuščanje prinaša mir vase in notranji nemir počasi izginja, ko se znate postaviti zase v vsaki konfliktni situaciji in ko se znate postaviti zase tudi, ko nihče ne verjame v vas. Takrat je moja naloga priti do vas, vas spodbuditi h korenitim spremembam z mojo močjo in v vas spodbuditi vse kar premore vaša notranjost, kajti sposobni ste premakniti kolektivno zavest na višje vibracije, ki edine prinašajo večjo popolnost v celoviti preobrazbi človeštva.

Energija je kot potok, ko ga zaustaviš, delaš proti sebi in stvari ne stečejo v tisto smer, kot si želite sami.

A ne skrbite, Bog vas podpira v notranjih spremembah, ki kažejo potrebne usmeritve za delo na sebi in odpirajo vaša srca, ko je potrebno pomagati bližnjemu oz. komerkoli v težavnostni situaciji.

Nobeno dobro delo ni prezrto, a vrne se v obliki večje duhovne podpore, ko ne zahtevate plačila in ko želite delati v javno dobro.

Notranji mir je izhodišče dobrega počutja, saj ko ste močni v svojem srcu, vam nič ni težko postoriti, ko se prikaže možnost razvoja in napredka.

Pozdravljam vas v veri vase v vaš notranji mir, ki ga dosežete, ko se pričnete spoštovati, ljubiti, delovati vedno, ko je to potrebno, najdete prave besede v pravem trenutku, pokažete čustva, ko je to potrebno in ko verjamete vase in celovito preobrazbo človeštva. Takrat pridem in vam pomagam uresničiti vaše želje in sanje.

Lepo bodite, Mihael in njegovi pomočniki.

Sandi Dolinar, 29.9. 2018 od 23.50 do 00.16