Meditacija - paketi

Zagotovite si edinstveno duhovno doživetje ter notranjo preobrazbo.

Kaj vsebujejo meditacije?

Meditacija v tišini

Ko se sprejmemo in najdemo v sebi notranji mir, se lahko prepustimo duhovnemu svetu, da nadgradi našo moč, vero vase in nam da vse kar potrebujemo za uresničitev svojega poslanstva. V tišini najdite stik s seboj in se prepustite vodstvu duhovnih energij.

Vodena meditacija 

Včasih ne zaznamo pravega trenutka kdaj moramo nekaj spremeniti na sebi, izbrati pravo pot in poiskati svoj notranji mir. Zato nam vodena meditacija pri tem nudi pomoč za potrebne spremembe. V različnih delih se sproži drugačna energija, ki je optimalna za vaše procese dela na sebi. Prepustite se vodenim procesom. Meditacija zajema del za odpuščanje, sprejemanje, ljubezen, notranji mir, svetlobo, premagovanje strahov, visoko energijo in hvaležnost.

Meditacija z zvoki narave

Marsikdo se v tišini težko umiri in odpre. Ob zvokih narave je to lažje. Ta meditacija je namenjena, da se preko narave lažje sprostite, umirite in se z duhovno pomočjo najdete na poti potrebnih sprememb, ko jih začutite v sebi. Vi ste kreator sebe in svojih sprememb. Duhovni svet vam lahko pri tem pomaga, a šele ko v sebi začutite, da je čas za potrebne spremembe, tako v sebi, odnosu do sebe, svojih bližnjih in vseh ostalih.

Vodena meditacija z zvoki narave

Včasih ne zaznamo pravega trenutka kdaj moramo nekaj spremeniti na sebi, iti drugo pot, kako se najlažje sprejeti in zaznati svoj notranji mir. Zato nam vodena meditacija ob zvokih narave pri tem nudi pomoč, da v sebi najdemo moč in mir za potrebne spremembe. V različnih delih se sproži drugačna energija, ki je optimalna za vaše procese dela na sebi. Meditacija ob zvokih narave zajema del za odpuščanje, sprejemanje, ljubezen, notranji mir, svetlobo, premagovanje strahov, visoko energijo in hvaležnost.

Meditacija štirih src

Štirje osnovni temelji našega duhovnega delovanja predstavljajo tudi štiri osnovne svetove naše popolnosti. Pot do tja je dolga, saj se nenehno srečujemo z vsakodnevnimi izzivi. A ko osvojimo temelj za temeljem, je življenje lažje in vodi v pot duhovne transformacije. Meditacije prinašajo duhovno podporo in zavest dela na sebi, samosprejemanja, odpuščanja in vere vase. Meditacijo štirih src sestavljajo štiri različne meditacije:
 
Ljubezen je osnovni temelj vsakodnevnega delovanja in Božje zavesti. Prinaša nova znanja in spoznanja in nas vodi po poti odpuščanja do notranjega miru.
 
Radost predstavlja načelo notranjega miru, ko si jo izborimo z delom na sebi, samosprejemanjem in odpuščanjem. Predstavlja notranji mir in veselje, ko uredimo svoje življenje in si zastavimo konkretne cilje svoje duhovne transformacije.
 
Svetloba ponazarja temelje poti vase, samosprejemanja in odpuščanja, saj razsvetli našo notranjost, ko se prepustimo duhovni pomoči, da nam odpre tista vrata, za katerimi se skrivajo samospoznanje, notranji mir in moč.
 
Čistost je temelj vere vase in vsega, kar potrebujemo, da se prepoznamo kot Božje bitje polno ljubezni, odpuščanja in notranje moči. Verjemite vase.

Izberite paket ki vam najbolj ustreza